Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον εκδοτικό οίκο "Διόπτρα" - 1ο 6/θέσιο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών – "Δήμητρα Μίγγα Κασάπη"

Η προσπάθεια που γίνεται από τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου μας, ενίσχυσης της δανειστικής βιβλιοθήκης μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί κορυφαίο στόχο. Βέβαια για την υλοποίησή αυτού του στόχου πολύτιμη είναι η βοήθεια των εκδοτικών οίκων που δέχονται να κάνουν σχετικές δωρεές.

Με μεγάλη μας χαρά την Τετάρτη 12/10/22 μετά από αίτημα που έστειλε η Διευθύντρια  του Νηπιαγωγείου μας, κυρία Κυριακή Πασχούδη στον εκδοτικό οίκο "Διόπτρα", παραλάβαμε τη δωρεά 12 παιδικών βιβλίων με σκοπό τον εμπλουτισμό της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου μας, καθώς αυτή η κίνηση συμβάλλει στην εδραίωση μιας φιλικής σχέσης των λιλιπούτειων μαθητών/τριών  μας  με το βιβλίο και βοηθά στην ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης τους.


Ευχή όλων μας είναι η αξιέπαινη αυτή πράξη να βρει κι άλλους μιμητές καθώς μας "πλημμυρίζει" από χαρά, γεμίζει ελπίδα για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στα νήπιά μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)