Υιοθετούμε και Στολίζουμε το "Δέντρο των Ευχών" στην Παραμυθούπολη - Απίθανα Νηπιάκια 4ο & 6ο Τμήματα

Το σχολείο μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Πέλλας για συμμετοχή στη δράση της 11ης Παραμυθούπολης: 

"Υιοθετούμε  - στολίζουμε ένα δεντράκι στον πεζόδρομο Γιαννιτσών"

Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει μέρες πριν με την κατασκευή των στολιδιών από τα Απίθανα Νηπιάκια μας. Αφού τα ετοιμάσαμε, βάλαμε τα αστεροστολιδάκια των ευχών στα καλαθάκια μας και είμαστε έτοιμοι για την βόλτα μας στον Πεζόδρομο όπου και θα συναντήσουμε το δεντράκι που έχουμε "υιοθετήσει". 


Κάθε χρόνο τέτοια μέρα εκτός από τον στολισμό του δέντρου ψάλλουμε και τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης μας γι' αυτό ετοιμάσαμε και τους κουμπαράδες μας για τον χριστουγεννιάτικο μπουναμά.





Το πρωί λίγο πριν φύγουμε από το σχολείο μας περίμενε μια έκπληξη. Χτυπά το κουδούνι και τι να δούμε! Η κυρία Νόπη μας σαν τον Άγιο Βασίλη φορτωμένη με καρδουλομπισκοτάκια. 


Παρόλο που έχει συνταξιοδοτηθεί δεν ξεχνά ποτέ τις συνήθειές μας, είναι πάντα στο μυαλό και στην σκέψη μας. Ζύμωσε και έψησε αφράτα, μυρωδάτα, νηστίσιμα καρδουλομπισκοτάκια για να τα προσφέρουμε στον κόσμο που θα ψάλλουμε τα κάλαντα για να τους γλυκάνουμε και να διώξουμε την πίκρα τους μακριά.

Με σύμμαχο τον καιρό, τον λαμπερό ήλιο και παρέα τους άξιους γονείς μας που ήρθαν για να μας συνοδέψουν, ξεκινήσαμε με φωτεινά χαμόγελα για τον Πεζόδρομο, να στολίσουμε το δεντράκι μας με όμορφες, τρυφερές και γλυκές παιδικές ευχές.




Οι δρόμοι της πόλης μας "πλημμύρισαν" από τις χαρούμενες, παιδικές φωνούλες. Οι περαστικοί μας κοίταζαν με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μας καμάρωναν και μας χειροκροτούσαν. Εμείς καμαρώναμε ακόμα πιο πολύ.





Φτάσαμε στον προορισμό μας με χαρά και χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Το δεντράκι μας,  μας περίμενε καμαρωτό και χαρούμενο είχε μεγάλη αγωνία γι' αυτό που θα συνέβαινε...






Με τη βοήθεια των αγαπημένων μας γονιών αλλά και του Δήμου Πέλλας που μας έστειλε υπάλληλο για να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του, στολίσαμε με τα αστεροστολιδάκια μας και ομορφύναμε το δεντράκι μας, "Το Δέντρο των Ευχών" θέλοντας να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα στους συμπολίτες μας:

ΕΥΧΟΜΑΙ όλος ο κόσμος να έχει: αγάπη, χαρά, ευτυχία, γέλιο, χαμόγελα, υγεία, ειρήνη, ελπίδα,  καλοσύνη, σεβασμό, δύναμη, υπομονή, ζεστασιά, φαγητό, ρούχα, παιχνίδι, σπίτι, οικογένεια...



















Κατά την επιστροφή μας για το σχολείο ψάλλαμε τα κάλαντα μοιράζοντας σε όλους πολύτιμες ευχές για χαρούμενες γιορτές με υγεία και αγάπη και 
προσφέροντας  μπισκοτοκαρδούλες στα καταστήματα αλλά και στους περαστικούς. 




























Λάβαμε πολλά πολλά συγχαρητήρια, λαμπερά χαμόγελα και πολλές πολλές υπέροχες ευχές. Ο κουμπαράς μας γέμισε και η χαρά μας μεγάλη που θα μπορέσουμε να πάρουμε πράγματα για το σχολείο μας!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που μας συνόδεψαν, "αγκαλιάσανε" και  στήριξαν τη δράση μας, την κυρία Παρθένα Παπαδοπούλου, τη συνταξιούχο συνάδελφό μας για τις μπισκοτοκαρδούλες που μας έφτιαξε, το Δήμο Πέλλας για την πολύτιμη βοήθεια, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που δέχτηκαν με χαρά να ακούσουν τα κάλαντα από εμάς και  πρόσφεραν απλόχερα από το υστέρημά τους ώστε να γεμίσει ο κουμπαράς μας!

Όμορφες, Χαρούμενες Γιορτές σε όλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)