Σας προσκαλούμε... - Απίθανα Νηπιάκια 4ο & 6ο Τμήματα

Τα Απίθανα Νηπιάκια του 4ου & 6ου τμήματος, του 1ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών "Δήμητρα Μίγγα Κασάπη" θα σας παρουσιάσουν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου και στις 9:00 π.μ. τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση που έχει τον τίτλο: "Χριστούγεννα σαν Παραμύθι" που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μια υπέροχη παράσταση γεμάτη όμορφα μηνύματα και συναισθήματα. Θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί στην μαγική νύχτα εκείνη των Χριστουγέννων. Να είστε όλοι εκεί, να γιορτάσουμε όλοι μαζί και  να περάσουμε υπέροχα!



Είσοδος: Ένα κουτί γάλα εβαπορέ για να στήσουμε το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο αγάπης!

"Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Τα σχολεία έχουν κλείσει και όλοι οι άνθρωποι περιμένουν με χαρά τη γέννηση του Θεανθρώπου. Σε μια όμορφη πόλη και σ' ένα σπιτάκι που είναι γεμάτο αγάπη ο νονός και η νονά κάθονται κοντά στο τζάκι και μιλούν στα βαφτιστήρια τους, που έχουν έρθει για να τους πουν τα κάλαντα, για την Άγια Νύχτα Εκείνη που συνέβη το θαύμα της γέννησης του Χριστού…"

Φτιάξαμε όμορφες προσκλήσεις για τους προσκεκλημένους μας.

Ζωγραφίσαμε σε λευκό χαρτί τη φάτνη...








 Την κολλήσαμε σε μπλε χαρτόνι Α4 ...

Γύρω από τη φάτνη βάλαμε βαμβάκι για χιόνι...







Με την τεχνική πουαντιγιέ ζωγραφίσαμε χρυσά αστεράκια...













Και λευκά χιονάκια στην εξωτερική πλευρά.




Οι προσκλήσεις μας είναι έτοιμες να ταξιδέψουν σε φίλους και συγγενείς για να προσκαλέσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα να έρθουν να μας απολαύσουν.





Το πρόγραμμα μας έχει ως εξής:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)