Πιλοτικό Επιμορφωτικό Πρόγραμα με θέμα: "Η Ρομποτική στο Νηπιαγωγείο "

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας η πρώτη δια ζώσης συνάντηση του Πιλοτικού Επιμορφωτικού Προγράμματος με θέμα: "Η Ρομποτική στο Νηπιαγωγείο" διάρκειας 24 ωρών (δια ζώσης και εξ αποστάσεως) το οποίο γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και της Άννας Βαμβάκη ΣΕΕ ΠΕ60 του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κ. Μακεδονίας, τον κ. Απόστολο Τσαγκάρη Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και τον κ. Κωνσταντίνο Κουμούτση Υποψήφιο Διδάκτωρ.



Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο Νηπιαγωγείο μας τις συναδέλφους από 25 Νηπιαγωγεία του Ν. Πέλλας. Η Διευθύντριά μας κυρία Κυριακή Πασχούδη επιμελήθηκε τον υπέροχο μπουφέ με διάφορα εδέσματα, καφέ και χυμούς για όλες τις επιμορφούμενες εκπαιδευτικούς παρέχοντας μια θερμή υποδοχή και πολύ ζεστή φιλοξενία για όλους τους φιλοξενούμενους..













Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Απόστολο Τσαγκάρη για την  εξαιρετική παρουσίαση, τον κύριο Κωνσταντίνο Κουμούτση για τη συμμετοχή του, την Συντονίστρια  Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κ. Μακεδονίας κυρία Άννα Βαμβάκη που είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει και μας βοηθά και φυσικά την κυρία Κυριακή Πασχούδη, τη διευθύντριά μας για την υπέροχη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)