Ενημερωτική ημερίδα για τη Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό με εισηγήτρια τη συντονίστρια, κα. Άννα Βαμβάκη

Ο βαθμός και η ποιότητα της οικογενειακής στήριξης διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην ομαλή μετάβαση των παιδιών από τη μια βαθμίδα της εκπαίδευσης στην επόμενη.

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης με τίτλο: «Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό», είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/ Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, κυρία Άννα Βαμβάκη, σε μια πολύ σπουδαία και μοναδική εισήγηση με θέμα: "Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό"  



Η διευθύντρια του σχολείο, κυρία Κυριακή Πασχούδη αφού καλωσόρισε και παρουσίασε την εισηγήτρια και τους προσκεκλημένους γονείς έκανε μια σύντομη αλλά πολύ εμπεριστατωμένη αναφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα και σχέδια δράσης που εκπονήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.





Ακολούθησε μια πολύ αναλυτική και πολύ σημαντική παρουσίαση από την εισηγήτρια και στο τέλος μια πολύ εποικοδομητική  συζήτηση με τους γονείς οι οποίοι μέσα από τις ερωτήσεις εξέφρασαν τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους Για μια ακόμα φορά ενδυναμωθήκαμε επαγγελματικά ως εκπαιδευτικοί και ενδυναμώθηκαν και οι γονείς μας.



Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική εισήγηση τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/ Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, κυρία Άννα Βαμβάκη και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)