Μάθημα Γυμναστικής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο - Σχέδιο Δράσης για την Ομαλή Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο

Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό με τίτλο: "Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο" επισκεφτήκαμε σήμερα το γειτονικό μας 1ο Δημοτικό Σχολείο για να συμμετέχουμε μαζί με τα πρωτάκια και με βοηθούς τα παιδάκια της Στ, στο μάθημα της Γυμναστικής. 


Το ραντεβού είχε δοθεί την ημέρα που είχαμε δημιουργήσει παρέα τον ανθόκηπο στην αυλή μας. Μας προσκάλεσαν κι εμείς δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση. Ετοιμαστήκαμε, πήραμε τις μπάλες μας, "φορέσαμε" τα πιο λαμπερά μας χαμόγελα και ξεκινήσαμε. Είχαμε μεγάλη αγωνία αλλά και περιέργεια να δούμε πως θα είναι η γυμναστική με δάσκαλο γυμναστικής.



Πολύ γρήγορα βρεθήκαμε στην αυλή του 1ου Δημοτικού. "Μεγάλο κτίριο που είναι; Έχει και επιδαπέδια παιχνίδια όπως έχουμε κι εμείς, όμορφες και χαρούμενες ζωγραφιές στους τοίχους και ένα μεγάλο γήπεδο του μπάσκετ."



Με χαμόγελα μας υποδέχτηκαν ο Διευθυντής του σχολείο, κύριος Κυριάκος Χ/γεωργίου, η δασκάλα της πρώτης, κυρία Ερμιόνη Πασχούδη και ο δάσκαλος γυμναστικής, κύριος Θωμάς Χ/σταύρου.





Συναντηθήκαμε και πάλι με τους μικρούς μας φίλους, αυτή τη φορά όμως στο δικό τους χώρο και χωρίς μάσκες πλέον. "Τι όμορφα χαμόγελα που έχουν; Μας στέλνουν και φιλάκια. Ανυπομονούμε όλοι για γυμναστική και παιχνίδι παρέα."



Ο κύριος Θωμάς δίνει το σύνθημα και το παιχνίδι ξεκινά!




"Ααα! Τελικά το πιο ωραίο μάθημα μάλλον είναι η γυμναστική και ο κύριος Θωμάς είναι πάρα πολύ καλός και ξέρει πολλά παιχνίδια! Θα περνάμε τέλεια από το Σεπτέμβρη μαζί του!"

Παίξαμε πολύ ώρα με τα φιλαράκια μας και περάσαμε υπέροχα! Η κυρία Ερμιόνη στο τέλος μας είχε μια έκπληξη, δωράκια μολυβάκια, παγωτάκια για όλους μας!









Πήραμε τα δωράκια μας, χαιρετήσαμε τους φίλους μας, την κυρία Ερμιόνη, τον κύριο Θωμά και τον κύριο Κυριάκο και ανταλλάξαμε όμορφες ευχές για καλό καλοκαίρι. Θα μας περιμένουν με χαρά μας είπαν το Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν τα σχολεία και πάλι. Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλα τα παιδάκια, τους εκπαιδευτικούς, κυρία Ερμιόνη Πασχούδη, κύριο Θωμά Χ/σταύρου και τον διευθυντή του σχολείου, κύριο Κυριάκο Χ/γεωργίου για την ζεστή φιλοξενία και για την άριστη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο σχέδιο δράσης για την ομαλή μετάβαση αλλά και τη δική μας διευθύντρια της καρδιάς μας την κυρία, Κυριακή Πασχούδη που μας στήριξε σε όλο το σχέδιο δράσης και σήμερα μας συνόδευσε στην τελευταία μας έξοδο.

Μπορείτε να δείτε το άλμπουμ με το φωτογραφικό υλικό από τη δράση:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)