Εργαστήρια Δεξιοτήτων - 3ος Θεματικός Κύκλος - "Ενημερωτικά φυλλάδια από τα παιδιά της Α τάξης του Δημοτικού Σχολείου για τα Απίθανα Νηπιάκια" (Απίθανα Νηπιάκια 4ο & 6ο Τμήματα)

Εργαστήρια Δεξιοτήτων - 3ος Θεματικός Κύκλος - "Ενημερωτικά φυλλάδια από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου για τα δικαιώματα των παιδιών"




Στα πλαίσια του 3ου Θεματικού Κύκλου, Εργαστηρίων Δεξιοτήτων: "Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ- Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη - Ανθρώπινα Δικαιώματα - Όλοι ίσοι, διαφορετικοί και αγαπημένοι" και σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό με τίτλο: "Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο", οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου, δημιουργούν και στέλνουν  ενημερωτικά φυλλάδια για τα  Δικαιώματα των Παιδιών στα Απίθανα Νηπιάκια μας. 








Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών κύριο, Κυριάκο Χ/γεωργίου, καθώς και στις δασκάλες της Ά τάξης κυρίες, Ερμιόνη Πασχούδη και Ιωάννα Γαρεδάκη μα και στους μαθητές και μαθήτριες για την άψογη συνεργασία και στήριξη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)