Ζώα υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα – Τα Απίθανα Νηπιάκια (4ο & 6ο Τμήματα) διαμαρτύρονται

Εργαστήρια δεξιοτήτων - Θέμα: Οικολογική Συνείδηση - "Το παράπονο των ζώων" (Ζώα υπό εξαφάνιση) 7ο εργαστήριο

"Τα ζώα κινδυνεύουν, προστασία από εμάς γυρεύουν

Τα ζώα μιλούν, βοήθεια από εμάς ζητούν"



Για την επιβίωσή του ο άνθρωπος επιβλήθηκε στο περιβάλλον. Οι δραστηριότητες του ανθρώπου όμως πολλές φορές επηρεάζουν τη ζωή στον πλανήτη. Παρεμβαίνει, καταστρέφει, ρυπαίνει, εκμεταλλεύεται, διαταράσσει τις ισορροπίες της φύσης και οδηγεί σε σχέση με το ζωικό βασίλειο σε εξαφάνιση ειδών που τα τελευταία χρόνια οι αριθμοί είναι τρομακτικοί και ο κατάλογος των απειλούμενων ειδών στην Ελλάδα να γίνεται πολύ μεγάλος. 

Μέσα από το παραπάνω πρόγραμμα τα Απίθανα Νηπιάκια μας ευαισθητοποιούνται και προτείνουν λύσεις. Κατασκευάζουν πανό με τα παράπονα των ζώων...




και μάσκες, ζωάκια. 



Φορώντας τις μάσκες, ζωάκια, διαμαρτύρονται έξω από το σχολείο φωνάζοντας συνθήματα ενώ οι περαστικοί χειροκροτούν την πρωτοβουλία τους αυτή.




Ακολουθεί το αντίστοιχο βίντεο.

Σας παρακαλούμε:

"Μην καταστρέφεται τον βότοπό μας, μην βάζετε φωτιά στα δάση, μη μας σκοτώνετε, μην κόβετε τα δέντρα, μην χαλάτε τις φωλιές μας, μην πετάτε σκουπίδια στη θάλασσα, μην βάζετε ομπρέλες στις φωλιές μας, μην μας πιάνετε στα δίχτυα."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)