Τελευταίο εργαστήριο του 2ου θεματικού κύκλου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων - Απίθανα Νηπιάκια 4ο & 6ο τμήματα



Θέμα: Οικολογική Συνείδηση - "Το παράπονο των ζώων" (Ζώα υπό εξαφάνιση).

Φυλλάδια Ενημέρωσης: "Τα ζώα κινδυνεύουν, προστασία από εμάς γυρεύουν

Τα ζώα μιλούν, βοήθεια από εμάς ζητούν"




Για την ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία των ζώων υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα τα Απίθανα Νηπιάκια μας δημιουργούν φυλλάδια ενημέρωσης.








Έτσι και σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό με τίτλο: "Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο" Τα Απίθανα Νηπιάκια στέλνουν τα ενημερωτικά φυλλάδια στους μαθητές και μαθήτριες της Α τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου ώστε να τους παροτρύνουμε να διαβάσουν την κραυγή αγωνίας των ζώων που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν από την Ελλάδα, να ενημερωθούν για τους κινδύνους, να αναπτύξουν θετική στάση απέναντι στο πρόβλημα, να υιοθετήσουν θετικές συμπεριφορές και να στηρίξουν την προσπάθειά μας ενημερώνοντας με τη σειρά τους το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους.



Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών κύριο, Κυριάκο Χ/γεωργίου, τις δασκάλες της Ά τάξης κυρίες, Ερμιόνη Πασχούδη και Ιωάννα Γαρεδάκη καθώς και όλους τους μαθητές και μαθήτριες για την άψογη συνεργασία και στήριξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)