Ο ραφτάκος των λέξεων ήρθε στο Νηπιαγωγείο μας για να μας ζεστάνει ! Τμήμα 5, τμήμα ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα. (Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

 

Ο ραφτάκος των  λέξεων, το παραμύθι δηλαδή  του  Αντώνη Παπαθεοδούλου ταξιδεύει στο νηπιαγωγείο μας με το θεατρικό σχήμα του Μικρού Βορρά και  κατορθώνει με τον πιο ευαίσθητο τρόπο να μιλήσει στη ψυχή των παιδιών για δύσκολες και αφηρημένες έννοιες.

Να μιλήσει για την φωτεινή δύναμη της γλώσσας, όπου λέξεις θετικές , τρυφερές μαθαίνουμε ότι μπορούν να μας ζεστάνουν πολύ περισσότερο από τα ακριβότερα υφάσματα.

Κι επίσης να μιλήσει για τη ζεστασιά της αγάπης και της επικοινωνίας, αλλά και για την βαθιά εσωτερική ικανοποίηση που αντλεί εκείνος που κάνει τη δουλειά του με μεράκι και αγάπη.

Όλα αυτά παρουσιάζονται μπροστά μας με τον πιο εύγλωττο τρόπο, τον τρόπο του θεάτρου τον τρόπο της σκηνοθεσίας , των κινήσεων αλλά και των διαλόγων του θεατρικού σχήματος του Μικρού Βορρά και μας συνεπαίρνουν!












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)