Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2022-23

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε με μεγάλη επισημότητα ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23 του 1ου 6/θέσιου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών "Δήμητρα Μίγγα Κασάπη", από τους Πατέρες της ενορίας μας,  κ. Σταύρο  Πατσαβούδη και  κ. Απόστολο Χ/δήμου, με τα  Νηπιάκια φυσικά να αποτελούν τους πρωταγωνιστές της ημέρας.







Θερμές ευχές από τους Πατέρες μας προς όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για μια ευλογημένη σχολική χρονιά.


Μετά το τέλος του αγιασμού ένα γλυκό καλωσόρισμα από την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου μας, κα Κυριακή Πασχούδη για την καινούργια χρονιά. Τα λόγια της άγγιξαν τις καρδιές όλων. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη.  


Ανάμεσά μας χαριτωμένες φατσούλες, οι μικροί μας μαθητές και μαθήτριες που στέκουν, κοιτάζουν με απορία, περιμένουν  με ματάκια γεμάτα αγωνία την δική μας αγάπη, και τρυφερότητα.



Εμείς ανοίγουμε διάπλατα τις αγκαλιές μας για να νιώσουν ευχάριστα μέσα στην οικογένεια του Σχολείου μας. Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί αφετηρία ενός όμορφου, μαγικού ταξιδιού στα μονοπάτια της γνώσης με νέους στόχους, προσδοκίες και όνειρα!

Καλωσορίσατε στην νέα σας οικογένεια! Καλή & Δημιουργική σχολική χρονιά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)