Επιμορφωτική Τηλεδιάσκεψη με την κα Άννα Βαμβάκη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας


Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα άμεσης αλληλεπίδρασης στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 τρίωρη επιμορφωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Η συνεργασία και οι σχέσεις των εκπαιδευτικών απαραίτητη προϋπόθεση για την παιδαγωγικής τους εικόνα και την καλή λειτουργία του σχολείου» 

Αποδεχόμενη την πρόσκληση της Διευθύντριας κα Πασχούδη Κυριακής η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας κα Βαμβάκη Άννα επιμόρφωσε τις εκπαιδευτικούς του 1ου 6/Θ Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών "Δήμητρα Μίγγα Κασάπη" σε θέματα σχετικά με τα όρια στις σχέσεις εκπαιδευτικών – διευθυντή, για τα αίτια των συγκρούσεων σε μια σχολική μονάδα, για την υιοθέτηση συλλογικών μεθόδων, για τη διαμόρφωση ενός θετικού σχολικού κλίματος και την ανάπτυξη καλών διαπροσωπικών σχέσεων. 

Απαντήθηκαν προβληματισμοί και ερωτήματα, διερευνήθηκαν μελέτες περίπτωσης. κατατέθηκαν προσωπικές εκπαιδευτικές εμπειρίες. 

Ευχαριστούμε θερμά τη Συντονίστρια κα Βαμβάκη Άννα για την ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, την αμέριστη συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκρισή της σε κάθε μας ανάγκη.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)