Δανειστική βιβλιοθήκη Τμήμα 5, τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια )

 

Τι  πιο όμορφο ξεκινώντας τη δική μας δανειστική βιβλιοθήκη να καλέσουμε μια γιαγιά να μας αφηγηθεί ένα παραδοσιακό παραμύθι;

Η κ. Ευτέρπη Χατζηιωακειμίδου  δέχτηκε το κάλεσμά μας  και ήρθε στα Μαργαριτάκια μας για να μας αφηγηθεί ένα παραδοσιακό αλλά και επίκαιρο παραμύθι .

Το παραμύθι  με τίτλο  Η   Κυρά Καλή,  η Κυρά Κακή  και οι  12 μήνες

Ήταν τόσο παραστατική  η αφήγησή της που όλοι  μείναμε να κρεμόμαστε από  τα χείλη της

Όταν η αφήγηση τελείωσε , χαρίσαμε στην αγαπημένη μας γιαγιά τις εντυπώσεις μας από την σημερινή μέρα κι ένα άλμπουμ με την σβούρα ,  που είναι  η  μασκότ των φετινών μας δράσεων, και  τις εποχές του χρόνου ζωγραφισμένες με τη ν δική μας αισθητική .

Η γιαγιά Ευτέρπη θέλοντας κι αυτή να μας  ευχαριστήσει με την σειρά της για το κάλεσμα, προσφέρει στα  Μαργαριτάκια  λιχουδιές και χυμούς.

 Μετά από ένα τόσο  ευχάριστο  ξεκίνημα  και την γνωριμία μας με το παραδοσιακό παραμύθι και η  φετινή δανειστική μας βιβλιοθήκη είναι γεγονός.

Τα  επιλεγμένα παραμύθια είναι  αριθμημένα και κάθε παιδί επιλέγει ένα της αρεσκείας του και στη θέση του  βάζει την προσωπική του κάρτα με την φωτογραφία του . Στην καρτέλα δανεισμού γράφει τον αριθμό του βιβλίου και τον τίτλο.

Την Δευτέρα θα έχουμε τόσα πολλά να πούμε τόσο για το περιεχόμενο του κάθε  βιβλίου όσο και για την εμπειρία μας.
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)