Ας γνωριστούμε.



Το 1ο 6/θέσιο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών « Δήμητρα Μίγγα – Κασάπη» , το νηπιαγωγείο μας δηλαδή, βρίσκεται στην οδό Φιλιππουπόλεως 3 και είναι το μοναδικό εξαθέσιο νηπιαγωγείο του Νομού μας. 

Πρόκειται για ένα Νηπιαγωγείο με πολύ καλές κτιριακές υποδομές, με αυτόνομο διδακτήριο έκτασης 1000τ.μ.μοιρασμένων σε δύο ορόφους ,με αίθουσα εκδηλώσεων , με ποιοτικούς μεγάλους χώρους , μεγάλο δεντροφυτευμένο αύλειο χώρο έκτασης 1.500 τ.μ. και υπαίθριο χώρο θεάτρου. Πρόκειται για ένα νεοσύστατο πολυδύναμο Νηπιαγωγείο που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση 5 Νηπιαγωγείων( 1ου, 9ου, 13ου, 14ου και 17ου ) Λειτουργούν 7 τμήματα Βασικού Υποχρεωτικού Προγράμματος Β.Υ.Π. όπως επίσης Τμήμα Ένταξης Τ.Ε. και 4 τμήματα Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος Π.Ο.Π.

Όλoι εμείς που εργαζόμαστε σε αυτό το Νηπιαγωγείο έχουμε ενεργή δράση επί σειρά ετών σε καινοτόμα προγράμματα, σε προγράμματα etwinning, σε δράσεις για το Safeinternet και πραγματοποιούμε κάθε χρόνο προγράμματα ομαλής μετάβασης από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Η συνεργασία μεταξύ τόσο των εκπαιδευτικών μεταξύ τους όσο και των εκπαιδευτικών με τους γονείς είναι άψογη καθώς πραγματοποιούμε κοινές γιορτές με τη συμμετοχή πολλών τμημάτων, αλλά και δημιουργούμε σχολές γονέων στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας με εξιδεικευμένους ειδικούς για συμβουλευτική

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ! Καρυοθραύστης . Τμήμα 5 τμήμα Ένταξης και 4ο Ολοήμερο τμήμα ( Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια)

Ο Πυξιδούλης, η Πυξιδούλα - "ΕΓΩ + ΕΣΥ = ΟΜΑΔΑ" (Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)

28η Οκτωβρίου - Σαν Παραμύθι ( Απίθανα Νηπιάκια - τμήματα 4ο & 6ο)